BBQ Veganistisch

Adriaan Oskam

Veganistische BBQ; bij IdeaalCatering zit u goed!

De zomer is hét seizoen om te barbecueën. Een mooie zomeravond met een lekker drankje, frisse salades en een groentespies voor op de BBQ. Geen vlees op de barbecue? Nee hoor! Tegenwoordig is veganistisch barbecueën helemaal hip. De slagers van IdeaalCatering hebben speciaal voor de veganisten prachtige producten geselecteerd. In het vegan BBQ pakket vindt u naast de beste veganistische spiesen en burgers ook een heerlijke pastasalade en een frisse rauwkost! De kruidenboter hebben wij vervangen voor hummus, perfect op stokbrood als voorafje.

Een veganistische BBQ, hoe werkt dat?

Het zou fijn zijn om een speciale plek op de BBQ te creëren voor uw veganistische producten; zo blijft het van het echte vlees gescheiden. Natuurlijk kunt u eventueel om een extra BBQ vragen als u dat liever heeft. De producten zijn erg makkelijk te bereiden op de barbecue en zullen snel klaar zijn.
TIP: de maiskolf die in het vegan BBQ pakket zit kunt u zo op de barbecue bereiden, maar hij wordt nog lekkerder als je hem inpakt in aluminiumfolie.

 

Vegan-producten combineren met andere BBQ-gerechten

Naast de verschillende soorten veganistische spiesen en burgers krijgt u bij IdeaalCatering ook een heerlijke pastasalade en frisse rauwkost. Met het stokbrood met hummus als voorafje wordt uw BBQ pas echt compleet. Heerlijk om op een warme zomeravond te genieten van een BBQ met de lekkerste veganistische barbecueproducten, verfrissende salades en de perfecte wijn; veganistisch BBQ’en is super diervriendelijk en wordt steeds populairder!

Hoe kunt u bij IdeaalCatering een veganistische BBQ bestellen?

In onze webshop is uw vegan BBQ makkelijk en snel besteld!

  1. Kies het juiste pakket voor het aantal personen dat u verwacht, dit kunt u tot een week van tevoren wijzigen.
  2. Laat uw gegevens en eventuele opmerkingen achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
  3. Wij bezorgen uw bestelling vanaf 20 personen gratis op afgesproken locatie en komen het de volgende werkdag (inclusief zaterdag) weer vuil bij u ophalen zodat wij alles voor u kunnen afwassen en schoonmaken.

Bij IdeaalCatering zit u goed voor lekkere, makkelijke en betaalbare catering! Ook voor het verzorgen van uw veganistische barbecue.

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!