Betaalbare catering in verschillende varianten!

Geeft u binnenkort een feestje? Dan kunt u bij ons terecht. Wij van IdeaalCatering zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van barbecue tot thema-maaltijd, warme- en koude buffetten. Nu is het begrijpelijk dat u een budget in gedachten heeft voor uw feest of gelegenheid. Daarom zorgen wij voor catering op maat. Betaalbare catering, als je het vergelijkt met andere cateraars maar wel met hoogstaande kwaliteit. Kwaliteit en goedkope catering kunnen hand in hand gaan. Leest u onze reviews, neem een kijkje op onze website. Wij zijn altijd bereikbaar zowel via de chat, email, telefoon en whats-app. U kunt vrijblijvend bij ons langskomen of een vrijblijvende offerte op laten stellen. Op deze manier komt u erachter dat wij betaalbare catering leveren.

Hoe betaalbaar is onze catering?

Maar denkt u misschien, betaalbare catering? Aan welke prijzen kan ik dan denken?

Wij leveren al een bbq vanaf €11,75 per persoon. Ook buffetten vindt u bij ons vanaf €10,95 per persoon. Is dat betaalbare catering of niet?

Buffet pakketten

Nu willen wij vooral reclame maken voor onze geleverde kwaliteit, omdat deze bij ons hoog in het vaandel staat. Dat daar betaalbare catering bijkomt is voor ons niet het belangrijkste. Kwaliteit is waarom wij naamsbekendheid hebben opgebouwd. Wij leveren vlees vanuit een slagerij. Dus met de kwaliteit zit dat wel goed!

Wij leveren bij een barbecue salades, stokbrood, borden, bestek en nog veel meer. Wij leveren door het hele land, zonder verder bijkomende kosten. Begrijpt u dat nou? Want waar vind je nou zulke betaalbare catering? Nou door het hele land dus! Wij nemen alleen helaas de veerpont niet naar de wadden-eilanden. Want dan zou het geen goedkope catering meer zijn.

Alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest.

Denkt u nu u dit leest, ik raak steeds enthousiaster, lees dan snel verder. Want wie weet hebben wij nog meer voor u in petto. Het kan zijn dat u uw personeel op een feestje wilt trakteren maar dat uw jaarrekening al bijna rond is. Ook dan begrijpen wij dat u graag gebruik maakt van betaalbare catering. Maar waar brengt u uw personeel onder als u zelf geen feestlocatie wilt huren om de betaalbare catering te kunnen blijven hanteren? Juist, wij leveren ook tenten. Neem een kijkje op onze website. Wij kunnen deze voor u opzetten en ook weer voor u afbreken tegen een laag tarief. Dit om de betaalbare catering te kunnen blijven handhaven.

Buffet bestellen

Tot ziens, bij IdeaalCatering voor uw barbecue, buffet of thema-maaltijd!

andere artikelen

  • Warm buffet aan huis bestellen

    [vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Volledig verzorgd warm buffet aan huis" font_container="tag:h2|font_size:25px|text_align:left|color:%23000000" use_theme_fonts="yes"][vc_column_text]Bij een geslaagd feest hoort...
  • Goedkope Catering aan Huis

    [vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Goedkope Catering aan huis is helemaal hip.."][vc_column_text]De afgelopen jaren zie je ze...
  • Goedkoop buffet geheel verzorgd van A tot Z

    [vc_row][vc_column][vc_column_text] Een mooi feest met weinig kosten Bent u toe aan een feestje...