Een barbecue assortiment op maat

Voor bijna alles is tegenwoordig een ‘arrangement’ leverbaar. Vakanties, hypotheken, restaurantmenu’s, zelfs brillen zijn tegenwoordig niet alleen los verkrijgbaar, maar ook in een zogenaamd ‘arrangement’. Geheel in lijn met deze trend levert ook IdeaalCatering diverse arrangementen, niet op brillengebied maar op het gebied van de catering. Deze arrangementen hebben wij samengesteld met het oog op u als klant. Dit is aan alles te merken; niet alleen aan de samenstelling van barbecue assortimenten, maar ook aan de infrastructuur die we meeleveren.

Ons aanbod in barbecue arrangementen

Een barbecue assortiment van IdeaalCatering neemt u veel twijfels op het gebied van het selecteren van de menu’s uit handen. Om het voor u overzichtelijk te maken presenteren wij hieronder onze barbecue arrangementen.

Barbecue pakketten voor kleinere groepen (<25 personen)

In de categorie tot 25 personen leveren wij een zeer gevarieerd aanbod aan menu’s. De infrastructuur (tafels, stoelen, BBQ’s) is in deze categorie nog overzichtelijk en in sommige gevallen reeds bij u als klant aanwezig. Daarom is deze niet in het pakket inbegrepen, maar los bij te boeken. Dit is uiteraard in de prijs van de menu’s verwerkt. Leverbaar zijn (onder andere) de volgende pakketten:

Barbecue pakketten voor buurtbarbecues (>20 personen)

Buurtbarbecues zijn een grote hype. Met de hele straat gezellig bijkletsen rond een barbecue onder het genot van een hapje en een drankje, dat hoort gewoon te slagen! Daarom levert IdeaalCatering diverse arrangementen voor deze buurtbarbecues. Standaard worden stoelen, tafels, BBQ’s, kolen/gasflessen, borden en bestek meegeleverd. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs zodat uw buurtbarbecue gegarandeerd slaagt! De buurtbarbecue is te bestellen vanaf 20 personen.

Groepspakketten (>25 personen)

Naast ons aanbod aan buurtbarbecues leveren wij ook groepspakketten, specifiek toegesneden op grotere groepen. Dit houdt in dat tenten meegeleverd worden, maar ook tafels, stoelen, BBQ’s, gasflessen/kolen, borden en bestek. Ieder pakket bevat vlees, salades en brood. Wanneer u kiest voor een groepspakket wordt gegarandeerd aan alles gedacht.

Drankarrangement

Het inkopen van drank is erg lastig. Vaak is er sprake van ‘kuddegedrag’: één bepaalde drank wordt door bijna iedereen genuttigd. De rest van uw ingekochte drank blijft staan en bijvoorbeeld de jus d’orange is voortijdig op. IdeaalCatering lost dit probleem op door de zorg voor de dranken uit handen te nemen. Wij nemen van alles ruim voldoende en gekoeld mee en gedurende twee of drie uur kan onbeperkt drinken genuttigd worden. Wij hebben hiervoor diverse arrangementen samengesteld:

Heeft u verder vragen over het assortiment van IdeaalCatering? Neem dan contact met ons op!

andere artikelen