BBQ pakket

Bij veel producten kijken we tegenwoordig al of dit via internet te bestellen is. Waar u vroeger naar de slager ging om barbecuevlees te kopen kan dit tegenwoordig ook op internet besteld worden. IdeaalCatering heeft daarom een online BBQ shop. Hier staat ons assortiment aan barbecuevlees en alles wat u nodig zou kunnen hebben voor het verzorgen van een BBQ feest.

BBQ pakket op maat

Met veel zorg hebben wij verschillende BBQ pakketten samengesteld. De inhoud van de pakketten varieert omdat het BBQ pakket moet worden aangepast aan de gasten en omstandigheden. Als u bijvoorbeeld een buurt BBQ heeft, dan kan een BBQ populair prima volstaan. U krijgt 5 soorten vlees, verschillende soorten salades, verschillende soorten sauzen en stokbrood met kruidenboter. Mocht u nu een jubileum hebben en eens echt willen uitpakken, dan is het BBQ pakket Bourgondisch uitermate geschikt. U krijgt dan een BBQ pakket voor echte vleesliefhebbers.

BBQ pakket voor een totale verzorging

Wat natuurlijk ook voor kan komen, is dat u een BBQ moet organiseren voor een groep van 25 of 50 personen. Wij hebben hier een totaal  BBQ pakket voor samengesteld. Wij leveren dan behalve vlees, salades en sauzen ook stoelen, tafels, tenten en dranken. We hebben hier scherpe totaalprijzen aan verbonden.

U ziet het al, voor elke gelegenheid hebben wij een BBQ pakket.

Mocht u nu toch liever zelf een BBQ schotel willen samenstellen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben namelijk ons gehele assortiment in onze BBQ shop opgenomen. U kunt de producten desgewenst per stuk aan uw bestelling toevoegen. Voor een overzicht van onze BBQ producten klikt u hier.

IdeaalCatering biedt veel verschillende soorten BBQ vlees en BBQ producten aan. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u nu net iets zoekt wat niet op de site staat. Dit betekent niet dat wij dit niet kunnen leveren. Mocht u dus speciale wensen hebben, neem dan contact met ons op via de contactgegevens.

1

andere artikelen