De BBQ Specialist

Laten we heel eerlijk zijn: Als man hoor je een barbecue aan te kunnen steken en moet je op zijn minst over een zekere basiskennis van barbecuevlees beschikken maar je bent niet zomaar een bbq specialist. Want u maakt pas echt indruk op de buurman als u tijdens de BBQ vertelt dat u fameus fan bent van de Nordic Varkenshaas Speer, omdat deze varkenshaas afkomstig is van de Heijdehoeve.

Om nu over te komen als een echte BBQ specialist hebben wij zijn eigenschappen voor u onderzocht. We zijn tot de conclusie gekomen dat deze over 7 eigenschappen moet beschikken.

De 7 eigenschappen van een echte BBQ specialist

1: De BBQ specialist laat zich informeren door de slager over de juiste bereidingswijze van het barbecuevlees.

2: Hij moet weten dat er voorzichtig moet worden omgegaan met kip ten opzichte van ander vlees, in verband met kruisbesmetting.

3: De BBQ specialist moet weten dat hij tijdig (minstens 1,5 uur van tevoren) de kolenbarbecue aan steekt.

4: Hij zal altijd oog hebben voor de veiligheid.

5: De BBQ specialist weet dat vlees pas wordt omgedraaid als het niet meer aan de barbecue plakt.

6: Hij staat altijd open voor nieuwe BBQ recepten en leest de laatste BBQ tips!

7: Naast mooi barbecuevlees zorgt hij natuurlijk ook voor voldoende drinken!

Toch liever een BBQ specialist inhuren?

Maak indruk op je gasten? Kies er dan voor om een barbecue te bestellen bij IdeaalCatering. Geniet van vooraf gemarineerde kipspiesjes en heerlijk kwalitatief vlees. Alle barbecue pakketten zijn volledig verzorgd inclusief salades, stokbrood, bestek etc. 

Ondanks onze tips geen vertrouwen in je eigen BBQ kunsten? Een tip: Je kan ook een professionele BBQ Kok bestellen bij ons!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

andere artikelen