Barbecue All-in: voordelig, vertrouwd en all-inclusief

Adriaan Oskam

Actiepakketten voor middelgroot en grote barbecuefeesten!

Je oor te luisteren leggen is één van de manieren voor succes! Zo kwamen wij er al snel achter dat er veel vraag is naar barbecue All-in pakketten. All-in pakketten met ambachtelijke slagerskwaliteit, dat is de wens… Natuurlijk vonden wij het slim om dit op te pakken én met succes kunnen we nu uit eigen ervaring zeggen!

Let op! De meeste BBQ-cateraars hebben in hun assortiment een barbecue All-in pakket.
Hiermee wordt bedoeld dat behalve de BBQ en het barbecuevlees ook salades, stokbrood, sauzen, borden, bestek e.d. wordt geleverd.

 

Uitermate geschikt voor uw jaarlijkse bedrijfsbarbecue!

IdeaalCatering zorgt niet alleen voor de aflevering, maar neemt de totale ontzorging op z’n schouders. Onze barbecue All-in pakketten zijn bij uitstek geschikt voor de jaarlijkse bedrijfsbarbecue. Dit jaar hebben al veel bedrijven gebruikt gemaakt van de “All-in” service van IdeaalCatering. Meer weten over de bedrijfsbarbecue? lees dan ons artikel over het organiseren van een bedrijfsbarbecue!

 

Wij zijn een van de weinige ambachtelijke slagers in Nederland die dit doen!

Kijkend naar de rest van Nederlandse slagers kwamen wij erachter dat niet iedereen geschikt is om te doen wat wij doen. Sterker nog; maar weinig slagers zien zo’n uitgebreid pakket echt zitten.. Inderdaad komt er bij het organiseren van een barbecue All-in ook echt wel meer kijken dan vlees en salades. Omdat je vaak een heel traject aflegt voordat dit geregeld is komt het echt aan op vertrouwen! Wij hebben inmiddels al aardig wat ervaring opgedaan en daarom vonden wij het belangrijk enkele bedrijven te benaderen om een aanbeveling en referentie te schrijven, deze kunt u lezen op Reviewspot. Hiermee hopen wij u te overtuigen met het kiezen van uw barbecue feest! Laat u dus vooral door anderen overtuigen!
Behalve de jaarlijkse bedrijfsbarbecue is dit pakket ook geschikt voor verjaardagen, jubilea en evenementen.

 

Voordelig in tijd en uw portemonnee!

U kunt dus al een compleet barbecuepakket All-In bestellen met een paar klikken op internet! “Ontzorging” is naar onze mening waar alles om draait tijdens een barbecuefeest!
Nogmaals… bij dit pakket heeft u geen omkijken meer naar de organisatie van uw feest en bovendien scheelt de “All-in” aanbieding behoorlijk in de portemonnee!

Een barbecue all-in pakket voor 50 personen bestelt u al vanaf €21,90 p.p. Bekijk hier onze “All-in” groepspakketten.

Heeft u een afwijkend aantal personen, of wilt u uw “All-In pakket zelf samenstellen? Vul dan het contactformulier in en vraag naar een offerte op maat!

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?