De combinatie van ervaring en een uitgebreid barbecue-assortiment maakt IdeaalCatering de perfecte partij om uw bedrijfsbarbecue te organiseren.

De bedrijfsbarbecue: De ideale beloning voor uw personeel!

Het is voor veel bedrijven herkenbaar! Bij personeelsuitjes leert u uw collega’s op een betere manier kennen dan wanneer u op de werkvloer bent. Daarom is het voor ondernemers belangrijk om hierin te investeren.

De meeste ondernemers kiezen ervoor om eens per jaar een bedrijfsuitje te organiseren. Over de activiteit van het uitje moet altijd goed nagedacht worden omdat er voor ieder wat wils moet zijn. Daarom eindigen de uitjes dan ook vaak met een diner of BBQ. Een goed diner of BBQ is niet alleen de kroon op een mooie dag, maar het is ook het moment om uw waardering naar uw personeel uit te spreken.

Wat maakt IdeaalCatering de unieke bedrijfsbarbecue leverancier?

IdeaalCatering kan u helpen bij het regelen van een bedrijfsbarbecue! Om goed te kunnen inventariseren wat er nodig is kunt u ervoor kiezen dat één van onze medewerkers bij u langskomt om met u door te spreken wat er nodig is voor het feest. Voor een geslaagd feest heeft u meer nodig dan alleen vlees en een barbecue, denkt u maar eens aan de meerwaarde van een biertap, stoelen en tafels! U bedenkt de bedrijfsbarbecue naar eigen inzicht en wij voeren dit naar uw wens uit.

Bedrijfsbarbecue All Inclusive!

Let op! IdeaalCatering wil u helpen met meer dan alleen een barbecue op locatie. Dit noemen wij barbecueën All Inclusive. Hierbij kunt u denken aan:

 

Nadat het feest voorbij is zorgen wij er ook voor dat uw locatie er weer keurig uitziet! Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die IdeaalCatering kan bieden? Neem dan contact voor het inplannen van een afspraak.

andere artikelen